CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida

Bons resultats en línies generals per als nostres jugadors en les diferents competicions disputades el passat cap de setmana, destacant el subcampionat obtingut per Jan Rubio i la classificació per a la final de Mireia Pérez, ambdós a l’Open CN Lleida Natural Home, així com el bon paper d’Ares Llobera al Circuit Absolut FCT, on va arribar a les semifinals.

En el capítol de competicions individuals, al Circuit Juvenil FCT Prova II a Cornellà, en juvenil femení Ares Llobera (1) va guanyar Elena García Vega (CT Andrés Gimeno) per w.o., aconseguint així el pas a les semifinals, mentre que en infantil masculí 2, Óscar Traid va perdre davat Guillem Puertas (1) (CT Barcino) per 6-1 i 6-2.

Al XII Open Prat Llongueras, en infantil masculí 2 Óscar Traid va caure davant Marcos Borobia (1) (Sociedad Tiro de Pichón) per 6-3 i 7-5; en juvenil masculí 2, Jesús Alquézar va perdre amb Pau Valderrama (2) (CT Lleida) per 2-6, 6-3 i 6-0; i en cadet masculí 2, Víctor Sánchez va guanyar Eric Raluy (CT Lleida) per 6-0 i 6-3. Els dos partits que s’havien de disputar diumenge, que enfrontaven en infantil masculí 1 Jan Rubio contra Nicolas von Sierakowski (Stadium Casablanca) i en infantil masculí 2 Roger Talavera contra Guillermo del Río (CT Lleida) van ser ajornats.

Passant a l’Open CN Lleida Natural Home, en cadet masculí 1 Llorenç Lladonosa (1) va guanyar  Pau Valderrama (CT Lleida) per 6-0 i 6-1; en aleví masculí 1, Jan Rubio (1) no va poder a la gran final contra Emili Elias (Sícoris), de manera que va quedar subcampió després de cedir per 7-6 i 6-2; en cadet femení, Mireia Pérez (1) va guanyar primer a Laura Manciñeiras (CT Lleida) per 6-0 i 6-1, i posteriorment a Claudia Borbón (CN Lleida), amb la qual cosa es va classificar per a la final; en benjamí femení 1, Marc Verdú va caure contra Pau Rodríguez (Sícoris) per 6-2, 6-7 i 10-8, mentre que Alejandra Carmona va guanyar Maria Vidal (CT Lleida) per 2-6, 7-5 i 7-3; en cadet masculí, Llorenç Lladonosa va perdre amb Marc Anelo (Cervera) per 5-7, 6-3 i 6-4; en benjamí masculí 2, Nil Rubio es va imposar a Borja de Bufala (CT Lleida) per 6-2 i 6-1; i en benjamí masculí 3, Arnau Traid va guanyar Bruno Melé (CT Lleida) per 6-0 i 6-2, mentre que Nil Jiménez va derrotar Marc Rojo (CT Lleida) per 6-3 i 6-0.

Finalment, al Circuit Absolut FCT que es disputa a les pistes ràpides del CIT Cornellà, Ares Llobera (3) va arribar fins les semifinals. En vuitens es va imposar a Nora Ayala, del grup de competició de Salt Les Figueres, per 6-7, 6-4 i 6-4, i en quarts es va desfer d’Alessandra Maya, del CT Andrés Gimeno, per 6-3 i 6-4. En semifinals, però, va caure davant Esther López, del CT La Salut, per un doble 6-3.

Pel que fa a l’apartat d’equips, els nostres jugadors alevins van obtenir una important victòria dins el Campionat de Catalunya en imposar-se per 2-5 a la pista del CT Torelló, un resultat que els hi atorga la permanència a la categoria Argent i que els permetrà lluitar pels llocs del primer al vuitè.

Dins la Lliga Catalana Comarcal per equips, en alevins el CT Urgell va vèncer per 1-4 en la seva visita al CN Lleida B, mentre que l’equip +35 es va imposar per 3-2 davant el CT Balaguer.