CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida

Sergi Viles es va endur el títol infantil al Trofeu Aniversari del nostre club, en la que va ser una de les notes destacades de la jornada de tennis.

Viles, segon cap de sèrie, es va imposar a la final davant Alan Rodríguez (CT Lleida) per un doble 6-2. En aquest mateix torneig, Jan Rubio (2) es va classificar per a la final júnior en derrotar Emili Elias (3) (Sícoris) per 0-6, 6-3 i 10-6. En el quadre de consolació, Alejandra Carmona (2) es va proclamar campiona infantil en superar Júlia Farré (1) (CT Montbui) per 7-6 i 6-1, mentre que Álvaro Pérez (3) es va classificar per a la final cadet en guanyar Ichiro Fontova (2) (CT Lleida) per 6-3 i 6-3, i Óscar Antó (1) va passar a la final +35 en batre Jordi Guiu (CT Lleida) per 6-3 i 6-4, i Esteve Escuer (3) va accedir a la final +45 en doblegar Joan Mateu (3) (CT Tàrrega) per 6-2 i 7-6.

També cal destacar que, al Campionat Catalunya Mixte-UP Sport jugat a Cornellà, la parella formada per Sergi Viles i Clàudia Negrete (CT Barcino) van endur-se el títol infantil en batre per 7-5 i 6-0 a Marta Servera i Daniel Blázquez, del CT La Salut.

Finalment, al Sasco Express del CT La Salut, Nil Rubio (3) va guanyar en quarts de final d’aleví per 3-6, 6-1 i 6-1 davant Guillem Reyes (CT Sabadell), mentre que Jan Rubio (2) va perdre en quarts de final de cadets enfront Pol Arrufí (CT La Salut) per 6-3, 2-6 i 6-4. Per últim, al Sasco Express Andrés Gimeno, David Gàlvez (2) va cedir en vuitens alevins davant Patrick José Daily (CE Sánchez-Casal) per un doble 6-3.

Pel que fa a les properes cites del calendari, cal destacar que el cap de setmana vinent finalitza el Trofeu Aniversari al CT Urgell, mentre que pel juliol al nostre clubs hi ha programades dos cites de nivell: de l’1 al 7, el Campionat d'Estiu, i del 22 al 28, el Campionat de Catalunya sub 15.