CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida

La classificació de Jan Rubio per a la final cadet de la prova de la Copa Catalunya que es disputa al CN Lleida va ser la nota destacada de les competicions individuals de tennis del passat cap de setmana per al Club Tennis Urgell.

Partint com a cap de sèrie número 1, Jan Rubio va fer bons els pronòstics i va derrotar a las semifinals el favorit número 4, Albert Mòdol (CT Lleida), per 3-6, 6-4 i 6-2, signant una gran remuntada.

En aquest mateix torneig, Daniela Carmona (4) i Alejandra Carmona (1) van perdre a les semifinals de consolació aleví i cadet, respectivament.

El mateix Jan Rubio, en aquest cas com a número 4 i al Prat Llongueras de la Copa Catalunya que es disputa al CT Lleida, va caure al quadre absolut en perdre davant Carles Solana (CT Lleida) per 6-1, 4-6 i 6-2. En aquest mateix torneig, Óscar Traid també va passar a la final de consolació absoluta en vèncer successivament Emili Elías (2), del Sícoris Club, i Martin Slafer (3), del CN Lleida.

Per últim, Sergi Viles (6) va passar als vuitens infantils de la Copa Catalunya de l’Academia Sánchez-Casal, mentre que Alejandra Carmona (4) va accedir als quarts de final infantils de la Copa Catalunya del CT Lleida, torneig en el que Xavier Fernández va caure en infantils.