CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida

Ares Llobera, jugadora del Club Tennis Urgell, es va proclamar campiona del World Padel Tour Next Castilla y León, torneig en el qual va formar parella amb Maite Cano i que es va disputar a Bembibre

A la final, Llobera-Cano van superar en tres sets la parella formada per Moriñigo-Fernández. Les campiones van guanyar la primera mànega per 6-4, però van cedir la segona pel mateix resultat. Al tercer i definitiu set, Ares Llobera i Maite Cano es van imposar per 7-5. Per arribar a la final, la parella campiona s’havia desfet successivament de López-Ganso (6-2 i 7-5) i Vicente-Molinilla (6-4 i 6-2).

Els propers compromisos per a Ares Llobera seran el Campionat de Catalunya i el World Pàdel Tour Challenger de Torrent.