CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida

• La passada temporada, la jugadora del Tennis Urgell va guanyar un torneig del WPT Next i un de la Federació Internacional, a més de participar en diferents tornejos del WPT.
  • De cara al 2023, l’objectiu és entrar al top-85 del rànquing del WPT i guanyar més tornejos del Next i de la Federació Internacional.

Ares Llobera, jugadora del Tennis Urgell, ha estat distingida per la Federació Catalana de Pàdel com a Millor Jugadora de la província de Lleida del Circuit Català Absolut 2022.

Llobera va signar l’any passat una gran temporada, en la que va destacar el títol de campiona del torneig World Padel Tour Next de Castella i Lleó, que es va disputar a Bembibre (Lleó), formant parella amb Maite Cano. Amb aquesta mateixa companya, també van proclamar-se campiones al Torneig Internacional de Pàdel de Rotterdam (Països Baixos), organitzat per la Federació Internacional de Pàdel. A més, cal destacar la seva participació en una desena de tornejos del World Padel Tour.

De cara a l’actual temporada, l’objectiu és continuar disputant tornejos del World Padel Tour i situar-se en el top-85 del rànquing d’aquest circuit, on actualment ocupa el lloc 151. Tot això, sense deixar de banda la consecució de més títols del World Padel Tour Next i del circuit de la Federació Internacional.