CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida

XAVIER FERNÁNDEZ, JUGADOR DEL CT URGELL, CAMPIÓ INFANTIL DE LA PROVA DEL CIRCUIT PROMESES DE TARRAGONA CELEBRADA AL CT REUS MONTEROLS

• Va derrotar a la final Iago Parga, del Golf Costa Daurada, per un doble 6-4

Xavier Fernández, jugador del Club Tennis Urgell, es va proclamar campió infantil en la prova del Circuit Promeses de Tarragona celebrada al CT Reus Monterols.

Fernández, que partia com a primera cap de sèrie, va aconseguir el títol en derrotar a la final Iago Parga (3), del Golf Costa Daurada, per un doble 6-4. Per arribar a la final, el tennis del CT Urgell havia superat successivament a les rondes anteriors Eduard Rodríguez (1-6, 6-4 i 10-8, en el que va ser el partit més complicat) i Mario Ramos (6-4 i 6-2).