CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida

Jan Rubio ha estat el millor jugador del Club Tennis Urgell a la segona prova del Circuit Juvenil d’Estiu, celebrada a les pistes de l’entitat urgellenca de l’11 al 14 de juliol, on Àlex Orán, Ichiro Fontova, Anna Ortiz, Pablo García i Fernando Alonso han estat els guanyadors.

Començant per la categoria aleví, en l’apartat femení la final va enfrontar les dos caps de sèrie, Anna Ortiz (1) i Clàudia Puigdevall (2). Ortiz es va imposar per un clar 6-1 i 6-0, enduent-se el títol. En aleví masculí es va proclamar campió Ichiro Fontova, guanyador a la final davant el primer favorit, el jugador del Club Tennis Urgell Jan Rubio, per 7-5 i 6-2.

En benjamí masculí, el títol també se’l van jugar els dos primers caps de sèrie, i al final va anar a parar a mans del favorit número 1, Àlex Oran, guanyador enfront Pau Mateo per un doble 6-0.

Pel que fa a la categoria infantil masculí, la final també va enfrontar els dos màxims candidats al títol. Pablo García (1) va derrotar per 6-1 i 6-3 Adolfo Suárez (2) i es va endur el triomf.

Finalment, en cadet masculí novament vam tenir una final sense sorpreses, amb Fernando Alonso (1) i Álvaro Arbizu (2) com a protagonistes. El títol va ser per al primer favorit, Fernando Alonso, que va guanyar per 5-7, 6-1 i 10-7 en una disputadíssima final.