CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida

• Les finals i la festa del Godó Family Day es van traslladar del CT Urgell al CT Lleida degut a que les gelades van deixar les pistes en males condicions.
  • Max Alcalà, un dels jugadors més prometedors del tennis català, va ser l’encarregar d’oferir un clínic.

Vlad Secara i Maria Trujillo es van proclamar campions de la quarta parada del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14. El torneig s’ha celebrat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Urgell, tot i que la final d’aquest diumenge, juntament amb el Godó Family Day, es van traslladar al Club Tennis Lleida degut a que les gelades van deixar en mal estat les pistes de l’Urgell.

La campiona del quadre femení de la fase de Lleida va ser Maria Trujillo després de superar a la final a Eva Alentà per 6-2 i 6-1, mentre que el campió de la final masculina va ser Vlad Secara, que va guanyar Álvaro García, jugador format a l’escola del CT Lleida, per 7-6 i 6-3.

Amb aquest títol, els dos guanyadors es van endur el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 15 al 23 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. Es dona la circumstància que el campió masculí a Lleida, Vlad Secara, també havia aconseguit el títol a la fase de Tarragona, amb la qual cosa el finalista, Álvaro García, també obté el bitllet per competir a la fase final.

La jornada festiva de la província de Lleida va comptar també amb la presència d’un dels tennistes més prometedors de Catalunya, Max Alcalà, ja que, paral·lelament a les finals, es va celebrar la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day. Més de 150 nens, nenes i adults van poder gaudir d’una jornada molt especial compartint pista amb un jugador en actiu del circuit ATP i van aprendre amb els seus consells. Durant tot el matí es fet activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i es van sortejar entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta competició, que es va estrenar l’any passat, està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya.