CLUB DE TENNIS URGELL Entitats esportives Lleida Lleida
La nova fornada i els triomfs de Nil Jiménez i Sergi Viles, notes destacades de la jornada de tennis del cap de setmana
Les competicions individuals de tennis van oferir com a nota destacada per al CT Urgell el bon paper dels jugadors de la nova formada i els triomfs de Nil Jiménez i Sergi Viles a les pistes del CN Lleida.
Entre els joves cal destacar Guillem Barrufet i Àlex Oró, que van competir a la primera ronda de la categoria aleví del Circuit Juvenil Head-Open Prat Llongueras que es disputa al CT Lleida. Tots dos van accedir als quarts de final, en el cas d’Oró després de batre Miquel Gil (CT Tarragona) per 6-2 i 6-3, i en el de Barrufet en superar Marcos Castillón (CT Lleida) per 6-3 i 6-0.
En aquest mateix torneig, la resta de representants del CT Urgell van caure: Ricard Vico en benjamins, Noel Corchón en alevins i Aina Fontova i Eloi Pericón en infantils.
Pel que fa al Circuit Juvenil Head que es juga al CN Lleida, en cadets Nil Jiménez va guanyar en quarts de final el cap de sèrie número 1, Víctor Palomar, del CT Lleida, per 6-2 i 7-6, i per tant ja és a semifinals. També va passar a semifinals Sergi Viles (3) en derrotar Víctor Almarza (Sícoris Club) per un doble 6-2.
Als quadres de consolació d’aquest mateix torneig, Guillem Barrufet va superar els vuitens alevins però va caure als quarts de final, una ronda en la que també van cedir Carla Asensio i María Asensio, en el seu cas en la categoria infantil.